Hoe babyproof zijn jullie?

Wordt er al gewerkt aan de babykamer of is er misschien al een grotere auto aangeschaft? Wij zijn erg benieuwd. Deel nu met ons hoe babyproof jullie zijn en maak kans op een 3D-echo!

Win een 3D-echo - maandelijkse actie

Wat moeten jullie doen om kans te maken op een 3D-echo? 

  • Maak een foto die laat zien hóe jullie uitkijken naar de komst van jullie kindje. Misschien ligt een van de ouders even te ontspannen of hebben jullie al bergen speelgoed in huis.
  • Volg Zuiver Verloskundigen op Facebook of Instagram
  • Post je foto in een openbaar bericht
  • Voeg #zuiververloskundigen toe
  • Wij maken elke maand de winnaar bekend via deze social media kanalen

3D-echoscopie bij Zuiver

Tijdens de zwangerschap wordt er op verschillende momenten een echo gemaakt. Wanneer de baby gunstig ligt, kunnen onze gecertificeerde echoscopisten een glimp van de baby in 3D opvangen! Uniek aan een 3D-echo is dat je dankzij dieptebeelden nóg beter kan zien hoe de baby eruitziet. Wellicht zien jullie al op wie hij of zij lijkt...

3D echo verloskundigen zuiver ede

Meer weten?
Elke maand maken wij een winnaar bekend onder bestaande cliënten. Wij nemen contact op met de winnaar en plannen een afspraak voor de 3D-echo in. Let op dat je #zuiververloskundigen toevoegt in een openbaar bericht, anders kunnen wij jouw foto niet vinden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze communicatie uiting.
 
win een 3d baby echo