Hoe babyproof zijn jullie?

Wordt er al gewerkt aan de babykamer of is er misschien al een grotere auto aangeschaft? Wij zijn erg benieuwd. Deel nu met ons hoe babyproof jullie zijn en maak kans op een 3D-echo met fotoprint om mee naar huis te nemen! Lees hieronder hoe je kans maakt.

Win een 3D-echo

Wat moeten jullie doen om kans te maken op een 3D-echo? 

  • Maak een foto die laat zien hóe jullie uitkijken naar de komst van jullie kindje. Misschien ligt een van de ouders even te ontspannen of hebben jullie al bergen speelgoed in huis.
  • Volg Zuiver Verloskundigen op Facebook of Instagram
  • Upload je foto met berichtje op Facebook of Instagram
  • Voeg #zuiververloskundigen toe
  • Wij maken elke maand de winnaar bekend via deze social media kanalen

3D-echoscopie bij Zuiver

Tijdens de zwangerschap wordt er op verschillende momenten een echo gemaakt. Elke zwangerschap is anders, maar normaal gesproken zijn dit er twee. Best weinig hè. Nieuw is de mogelijkheid voor 3D-echoscopie. Wanneer de baby gunstig ligt, is het namelijk mogelijk om tijdens een van onze echoconsulten een glimp van de baby op te vangen! Uniek aan een 3D-echo is dat je dankzij dieptebeelden nóg beter kan zien hoe de baby eruitziet. Wellicht zien jullie al op wie de baby lijkt...

Meer weten?
Elke maand maken wij een winnaar bekend. Via een persoonlijke weg nemen contact op met de winnaar. De winnaar krijgen, in overleg met ons, een 3D-echo tijdens hun eerstvolgende afspraak bij Zuiver. Let op dat je #zuiververloskundigen toevoegt, anders kunnen wij jouw foto niet vinden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze communicatie uiting.