Geke Beckerman

Verloskundige

Hoi! Ik ben Geke en sinds juli 2019 werk ik met veel plezier bij Zuiver Verloskundigen. Sinds oktober 2021 vorm ik samen met Heleen en Mirjam team Mint.

Vooral de veelzijdigheid, de verantwoordelijkheid en het persoonlijke contact spreekt mij zo aan in de verloskunde. Het proces van de ontwikkeling van zowel ouders als kind van zo dichtbij mee te mogen maken, dat blijft erg bijzonder! Ik vind het belangrijk mijn zorg te baseren op oprechte interesse, met als doel een zwangerschap, bevalling en kraamperiode waar je als zwangere én als partner goed op terug kan kijken. Eerlijke en transparante communicatie zijn daarbij voor mij onmisbaar.

Ik heb een positieve mindset en ben een ondernemend type. Zo ben ik mede-eigenaresse van Groei. – de online zwangerschapscommunity en host ik naast mijn werk als verloskundige ook de podcast Zwanger & Zo, waarin we als twee verloskundigen op een laagdrempelige manier informatie delen over zwangerschap, bevallen en alles wat daarbij komt kijken. Je vindt ons onder andere op Spotify en Apple podcast!

Wees welkom bij Zuiver! Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten.

 

terug naar overzicht