Groepsconsult leefstijl & voeding 20 juni

Wist je dat een gezonde leefstijl de kans op bepaalde zwangerschapscomplicaties sterk kan verminderen? Maar, hoe doe je dat? In onze groepsconsulten ga je hier samen met klein groepje andere zwangeren en een van de verloskundigen over in gesprek. Samen weten we meer!

Over het groepsconsult

Ben je aangemeld bij Zuiver, dan plannen we je bij twee groepsconsulten in wanneer je voor je termijnecho langskomt. Er is tijdens het consult eerst een individueel moment waarop de verloskundige naar het hartje luistert en de bloeddruk meet.

Daarna ga je in een kleine groep met andere zwangeren, onder begeleiding van een van onze verloskundigen of praktijkassistenten, in gesprek over verschillende onderwerpen. Misschien loop je wel met vragen: dan is nu het moment om die te stellen. Je leert ook nog eens andere zwangeren uit de buurt kennen. Aan het einde weten jullie veel meer over hoe jullie je kind de best mogelijke start kunnen geven.

Praktische informatie

  • 6 – 10 zwangeren per groep (zonder partners i.v.m. corona)
  • 2 consulten per cliënt (in week 16 en 22 van je zwangerschap)
  • Duur: ca. 1,5 uur per consult
  • Dinsdagen van 16.30 tot max. 18.30
  • Locatie: Willem de Zwijgerlaan 1a, Ede

Het groepsconsult kost niets extra’s: het maakt gewoon deel uit van je traject bij de verloskundige. Zeker als je in verwachting bent van je eerste kindje. Verwacht je een broertje of zusje, dan ben je uiteraard nogmaals van harte welkom. Misschien kunnen aanstaande moeders ook wel wat van jou leren! Je hoeft je niet apart aan te melden, tijdens het spreekuur wordt de afspraak ingepland.

Liever niet meedoen met het groepsconsult, om wat voor reden dan ook? Geef het gerust aan, dan bespreekt je verloskundige dit samen met je.