Verloskundige Lunteren

Ben je zwanger of wil je zwanger worden? Je bent van harte welkom bij Zuiver Verloskundigen in Lunteren en omgeving. Ons verloskundigenteam houdt spreekuur op verschillende locaties en is dus altijd dichtbij. Bezoek onze verloskundigenpraktijk in regio Lunteren voor een veilig gevoel.

  • veiligheid voorop
  • ruimte voor eigen wensen
  • persoonlijke benadering

Verloskundigenpraktijk in omgeving Lunteren
 

Verloskundigenpraktijk Lunteren locatie EdeHoofdlocatie Ede
(elke werkdag spreekuur)

Eerstelijns centrum Beatrixpark
Willem de Zwijgerlaan 1a
6713 NS Ede

Navigatie

 

Verloskundige Lunteren locatie Wekerom

Wekerom

Kulturhus, Huisartspraktijk Dr. Hollemans
Dorpsplein 1a
6733 AV Wekerom

NavigatieVraag gerust naar de spreekuurtijden en de mogelijkheden van onze verloskundigenpraktijken in de regio Lunteren.

Zuiver Verloskundigen Lunteren – Een veilig gevoel

Nieuw leven is kostbaar. Ieder mens is uniek. Daarom combineren wij eigentijdse, kwalitatief hoogwaardige zorg met persoonlijke aandacht en ruimte voor eigen keuzes. Wat vinden jullie als aanstaande ouders belangrijk? Wat past bij jullie wensen en persoonlijke situatie? Door jullie persoonlijk te leren kennen, laten we het onderlinge vertrouwen groeien, zodat jullie je comfortabel voelen om alles te bespreken. Tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Op ‘Zwanger, en nu?’ vind je veel informatie over de persoonlijke werkwijze van onze verloskundigen in Lunteren en omgeving. Wil je meer weten? Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor elke vraag. Ook als je nog niet bent aangemeld!

Aanmelden bij Zuiver