Het Geboortekompas

HET GEBOORTE KOMPAS – jouw bevalcursus door ervaren verloskundigen.

Wat?
Een bevalcursus van 3 avonden, gegeven door verloskundigen van Zuiver Verloskundigen. We nemen de bevalling van A tot Z, of beter gezegd van de eerste wee tot geboorte placenta, met je door. Nuchter, realistisch, lekker praktisch en dus volledig partner proof! Komt er onverwacht een medische indicatie op je pad? Ook daar ben je na het volgen van deze cursus op voorbereid.

Voor wie?
Voor zwangeren & partners in de Gelderse Vallei. Geen cliënt bij Zuiver? Of kom je voor alle controles in het ziekenhuis? Geen probleem! Een goede voorbereiding is voor jou net zo belangrijk. Iedereen is daarom welkom. We adviseren te starten met de cursus als je tussen de 20 en 30 weken zwanger bent.

Wanneer?
Drie dinsdagavonden in de zwangerschap (om de week op dinsdag), 1 terugkommiddag na geboorte. De cursusavonden zijn van 19.00 - 21.30 uur en worden gehouden op de Willem de Zwijgerlaan. De eerste groep start op 19 september 2023.
 

Investering
€195,00
 

Meer informatie?
Wil je je aanmelden, of ben je op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!