Over Zuiver Verloskundigen

Ben je zwanger, of denk je erover om zwanger te worden? Wil je beginnen of juist stoppen met anticonceptie? Wij begeleiden je graag in deze bijzondere periode van je leven. Voor, tijdens en na je zwangerschap en bevalling.

Onze praktijk

Onze verloskundigenpraktijk in Ede heeft meerdere locaties in de omgeving. De mooie hoofdlocatie vind je in het Eerstelijnscentrum Beatrixpark in Ede. Wij houden ook spreekuur in Ede Enka, Ede Rietkampen, Bennekom, Wekerom en Harskamp. Woon je in Otterlo, Lunteren of Ederveen? Ook dan kun je bij ons terecht voor verloskundige zorg.

Je kunt op onze spreekuurlocaties uiteraard terecht voor je reguliere controles, maar ook voor bijvoorbeeld het kinderwensspreekuur, anticonceptiespreekuur en hartjesspreekuur. We hanteren ruime spreekuurtijden en zijn ook op zaterdag beschikbaar.

Bij Zuiver werken we met een gedreven team van verloskundigen en betrokken assistentes. Daarnaast voeren onze bevoegd echoscopisten ook echo’s uit. Onze verloskundigen gaan persoonlijk te werk in twee kleine teams. Want een goede, persoonlijke begeleiding is ontzettend belangrijk voor een veilig gevoel. Maak alvast kennis met ons:

Goede, persoonlijke begeleiding

Nieuw leven is kostbaar. Ieder mens is uniek. Een goede begeleiding is daarom heel belangrijk, waarbij naast goede en veilige, kwalitatief hoogwaardige verloskundige zorg, ook persoonlijke begeleiding van jou en je partner centraal staat. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen en te luisteren naar alle grote en kleine vragen.

Onze visie

Veiligheid voorop

Ruimte voor eigen wensen

Persoonlijke benadering

lavendel streep

Meld je aan bij Zuiver Verloskundigen

Wil je je aanmelden voor een kinderwensconsult, eerste echo, begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraamperiode of kunnen we je helpen met een anticonceptie wens? Bel dan gerust ’s ochtends naar de assistente (0318-255459, optie 3) of meld je hieronder aan. Dan bellen we je zo snel mogelijk (vaak eerstvolgende werkdag) terug.