Het team van Zuiver Verloskundigen

Bij Zuiver werken we in Ede en omstreken met een gedreven team van verloskundigen en betrokken assistentes. Je maakt kennis met ons tijdens de spreekuren of komt ons tegen op een van de voorlichtingsavonden. Nu al nieuwsgierig naar ons? Klik op de foto’s en maak alvast kennis.

Onze verloskundigen gaan zo persoonlijk mogelijk te werk. Daarom werken we in twee kleine teams – Zuiver Mint en Zuiver Puur – in plaats van één groot team. Zodat jij ons leert kennen en wij jou. Voor een nog veiliger gevoel.

Daarnaast hebben we een “houvast” team die voor cliënten klaarstaan in geval van ziekte, verlof en zwangerschap. Op die manier waarborgen we de zorg en visie binnen onze praktijk.

Ben je zwanger?

Gefeliciteerd! Meld je vandaag nog aan bij Zuiver Verloskundigen.

Team Mint

Verloskundige team Mint
Verloskundige team Mint
Verloskundige team Mint

Team Puur

Onze houvast

Waarnemend verloskundige
Verloskundige in beide teams
Verloskundige en praktijkmanager

Onze assistentes

Assistente
Assistente
Assistente

Meld je aan bij Zuiver Verloskundigen

Wil je je aanmelden voor een kinderwensconsult, eerste echo, begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraamperiode of kunnen we je helpen met een anticonceptie wens? Bel dan gerust ’s ochtends naar de assistente (0318-255459, optie 3) of meld je hieronder aan. Dan bellen we je zo snel mogelijk (vaak eerstvolgende werkdag) terug.