straap paars omgedraaid
donkergroene bol

Een veilig gevoel

Open communicatie, vertrouwen en laagdrempelige bereikbaarheid zijn belangrijk voor ons. Je vindt bij ons verloskundigen die goed luisteren en de zorg op jullie wensen afstemmen.

Veiligheid voorop

In onze praktijk staat veiligheid voorop. Als verloskundigen zijn we er in de eerste plaats om jou te helpen je zwangerschap, bevalling en kraamtijd goed en gezond te laten verlopen. Je kunt dan ook rekenen op verloskundige zorg van hoge kwaliteit. Vanzelfsprekend houden wij ook de ontwikkelingen in ons vakgebied goed bij.

Persoonlijke beleving van jou en je partner

Daarnaast hechten wij veel waarde aan de persoonlijke beleving van jou en je partner. Wij willen graag dat jullie je gezien en gehoord voelen en vrij om alles te bespreken. Wij luisteren zorgvuldig naar jullie wensen en zullen de zorg zoveel mogelijk op jullie wensen aanpassen. Alles om ervoor te zorgen dat jullie dit bijzondere avontuur vol vertrouwen aan kunnen gaan.

Groeiend vertrouwen

Nieuw leven is kostbaar. Je wilt op jezelf en op je verloskundige kunnen vertrouwen. Dat kunnen wij niet afdwingen, maar wel laten groeien. Door de best mogelijke verloskundige zorg te bieden en ons te blijven ontwikkelen binnen ons vakgebied. En door jullie en jullie omgeving goed te leren kennen en daardoor te weten wat jullie nodig hebben om de zwangerschap, bevalling en kraamtijd gezond en ontspannen te laten verlopen.

De ervaring van je leven

Wij voelen ons bevoorrecht om deel uit te maken van een van de meest bijzondere gebeurtenissen in een mensenleven: de geboorte van een kind en daarmee de geboorte van het ouderschap. Het is onze missie om de gezondheid van jou, als aanstaande moeder en je kindje te bewaken en jullie als aanstaande ouders te begeleiden in jullie kinderwens, zwangerschap, bevalling en het ouderschap. Hiertoe combineren wij eigentijdse, kwalitatief hoogwaardige zorg met persoonlijke aandacht en ruimte voor jullie eigen keuzes binnen de grenzen van wat medisch verantwoord is. Met als resultaat: een bijzondere ervaring waar jullie hopelijk de rest van jullie leven met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

lavendel streep

Meld je aan bij Zuiver Verloskundigen

Wil je je aanmelden voor een kinderwensconsult, eerste echo, begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraamperiode of kunnen we je helpen met een anticonceptie wens? Bel dan gerust ’s ochtends naar de assistente (0318-255459, optie 3) of meld je hieronder aan. Dan bellen we je zo snel mogelijk (vaak eerstvolgende werkdag) terug.