Verloskundigenpraktijk Hoofdlocatie Ede

Aanstaande ouders uit Ede en omgeving, jullie zijn van harte welkom bij Zuiver Verloskundigen! Onze verloskundigenpraktijk Ede is gevestigd in het veelzijdige Eerstelijnscentrum Beatrixpark in Ede.

We houden ook spreekuur in Ede Enka, Ede Rietkampen, Bennekom, Wekerom, Harskamp. Woon je in Otterlo of Lunteren? Ook dan kun je bij ons terecht voor verloskundige zorg.

Verloskundigenpraktijk-Ede-Zuiver-Beatrixpark-Ede

Eerstelijns centrum Beatrixpark
Willem de Zwijgerlaan 1a
6713 NS Ede
Open navigatie

Op de hoofdlocatie van onze verloskundigenpraktijk in Ede werkt een groot aantal disciplines met elkaar samen. Zoals een consultatiebureau, apotheek, diëtiste, podotherapeuten, fysiotherapeut, en de zorgwinkel. Ook op de locatie Enka delen we het pand met een fysiotherapiepraktijk. Heel praktisch, je verloskundige en andere zorgverleners op één locatie in Ede.

Persoonlijk vertrouwen – Stel je vragen

Nieuw leven is kostbaar. Ieder mens is uniek. Daarom combineren wij eigentijdse, kwalitatief hoogwaardige zorg met persoonlijke aandacht en ruimte voor eigen keuzes. Wat vinden jullie als aanstaande ouders belangrijk? Wat past bij jullie wensen en persoonlijke situatie? Door jullie persoonlijk te leren kennen, laten we het onderlinge vertrouwen groeien, zodat jullie je comfortabel voelen om alles te bespreken. Tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Veiligheid voorop

Ruimte voor eigen wensen

Persoonlijke benadering

Ruime spreekuurtijden, ook 's avonds en op zaterdag

Andere locaties van Zuiver

Meld je aan bij Zuiver Verloskundigen

Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor elke vraag.
Ook als je nog niet bij ons bent aangemeld!