straap paars omgedraaid
Pagina verloskundige in opleiding
donkergroene bol

Verloskundige in opleiding

We vinden het belangrijk om jonge collega’s op te leiden. Je kunt in onze praktijk daarom soms verloskundigen in opleiding tegen komen. Lees hier meer informatie.

Verloskundige in opleiding

Wij investeren graag in de kwaliteit van onze toekomstige verloskundigen. Om deze reden bieden we regelmatig ruimte aan studenten van de Verloskunde Academie Rotterdam. Op deze manier kunnen wij met veel liefde ons vak van verloskundige doorgeven, en blijven we kritisch op ons eigen handelen.

Afhankelijk van het niveau van de student wordt er bepaald welke handelingen zij mag verrichten. Verloskundigen in opleiding zijn aanwezig tijdens het spreekuur, maar lopen ook mee tijdens de diensten en de kraamvisites.

Natuurlijk hopen we dat zwangeren het goed vinden dat er een student betrokken is bij de controles. Het is altijd mogelijk om aan te geven dat je geen student bij de controles of bij je bevalling wilt. Geef dit gerust aan bij de verloskundige.

lavendel streep

Meld je aan bij Zuiver Verloskundigen

Wil je je aanmelden voor een kinderwensconsult, eerste echo, begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraamperiode of kunnen we je helpen met een anticonceptie wens? Bel dan gerust ’s ochtends naar de assistente (0318-255459, optie 3) of meld je hieronder aan. Dan bellen we je zo snel mogelijk (vaak eerstvolgende werkdag) terug.