Bevalcursus Het Geboortekompas

Verdiepende bevallingscursus door ervaren verloskundigen. Nuchter, praktisch en partnerproof.

WAT?

Een bevalcursus van 3 avonden, gegeven door verloskundigen van Zuiver Verloskundigen. We nemen de bevalling van A tot Z, of beter gezegd van de eerste wee tot geboorte placenta, met je door. Nuchter, realistisch, lekker praktisch en dus volledig partner proof! Komt er onverwacht een medische indicatie op je pad? Ook daar ben je na het volgen van deze cursus op voorbereid.

VOOR WIE?

Voor zwangeren & partners in de Gelderse Vallei. Geen cliënt bij Zuiver? Of kom je voor alle controles in het ziekenhuis? Geen probleem! Een goede voorbereiding is voor jou net zo belangrijk. Iedereen is daarom welkom.

WANNEER?

Drie weken achter elkaar op een doordeweekse avond in de zwangerschap, één terugkommiddag na de geboorte. De cursusavonden zijn van 19.00 – 21.30 uur en worden gehouden op de Willem de Zwijgerlaan. Er start elke eerste week van de maand een nieuwe groep. Let op: het kan per maand verschillen op welke dag in de week de cursus gehouden wordt.

INVESTERING

€195,00. Ben je aanvullend verzekerd? Dan krijg je de cursus soms vergoed.

MEER INFORMATIE?

Wil je je aanmelden, dat kan via onderstaand formulier. Ben je op zoek naar meer informatie? We vertellen je er graag meer over! Neem contact op of vraag ernaar bij onze verloskundigen.

Je gegevens zijn veilig. Ze worden op vertrouwelijke wijze verwerkt volgens de privacyverklaring.