straap paars omgedraaid
Pagina kinderwens
donkergroene bol

Kinderwens

Wil je graag zo goed mogelijk aan een zwangerschap beginnen? Ook dan ben je van harte welkom bij Zuiver Verloskundigen in Ede.

Kinderwens

Een kinderwens. Soms weet je het al jong, soms begint het later pas te kriebelen. Hoe dan ook weet je het zeker: jij wilt een kindje. Dat is een mooi gevoel, dat ook spannend kan zijn. Laat je daarom ondersteunen en begeleiden, zodat je deze bijzondere wens in vervulling mag laten gaan. In veiligheid en vertrouwen bij Zuiver Verloskundigen.

Ik heb een kinderwens

Een gezonde zwangerschap begint met een goede voorbereiding. Zodra je weet dat je een kinderwens hebt, is het een goed idee om alvast stappen te gaan zetten. Ook als het nog een tijdje duurt. Denk bijvoorbeeld aan:

Stoppen met roken

Alcohol vermijden of in ieder geval verminderen

Een gezond eetpatroon en een algeheel gezonde leefstijl hanteren

Jullie vruchtbaarheid berekenen of laten onderzoeken (zeker als jullie te maken hebben met gezondheidsklachten zoals cyclusstoornissen of erfelijke aandoeningen)

Foliumzuur en eventueel andere supplementen slikken

Vader of duomoeder worden? Lees hier alvast meer informatie

Kinderwens begeleiding

Willen jullie nu echt gaan proberen of zijn jullie misschien al een tijdje bezig? Dan is het goed om eens in gesprek te gaan met een verloskundige. Ieder mens is uniek en iedere zwangerschap dus ook. Je verloskundige kan jullie adviseren over en begeleiden in jullie specifieke situatie.

Ouder worden is de ervaring van je leven. Wij voelen ons bevoorrecht jullie hierin te mogen ondersteunen. Een kinderwens, onvervuld of vervuld, kan allerlei gevoelens en vragen oproepen. Onze betrokken verloskundigen staan klaar om jullie zorgen en twijfels weg te nemen. Zodat jullie met een veilig gevoel deze bijzondere periode tegemoet gaan.

Kinderwensconsult

Als je (voor het eerst) een kinderwens hebt, ben je meestal nog niet bij een verloskundigenpraktijk aangemeld. Daarom kun je bij Zuiver gebruik maken van een laagdrempelig kinderwensspreekuur. Maak een afspraak en kom langs om jullie kinderwens te bespreken. Door jullie als aanstaande ouders persoonlijk te leren kennen, laten we het vertrouwen groeien, zodat jullie je comfortabel voelen om alles te bespreken. Ook vóór de zwangerschap.

Spreekuurlocaties in Ede, Bennekom, Wekerom en Harskamp

Ruime spreekuurtijden, ook op zaterdag

Persoonlijke begeleiding met ruimte voor jullie wensen

Aanmelden kinderwensspreekuur

Je gegevens zijn veilig. Ze worden op vertrouwelijke wijze verwerkt volgens de privacyverklaring.

lavendel streep

Meld je aan bij Zuiver Verloskundigen

Wil je je aanmelden voor een kinderwensconsult, eerste echo, begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraamperiode of kunnen we je helpen met een anticonceptie wens? Bel dan gerust ’s ochtends naar de assistente (0318-255459, optie 3) of meld je hieronder aan. Dan bellen we je zo snel mogelijk (vaak eerstvolgende werkdag) terug.