Josien van den Berg

Verloskundige en praktijkmanager

Ik ben Josien en sinds 2000 werkzaam bij Zuiver. Mijn man Sam en ik staan, samen met een ander echtpaar, aan het roer van een pleeggezin met tieners. Toen ik 14 was, werd mijn jongste zus Esther geboren. Haar geboorte heeft ervoor gezorgd dat ik verloskundige ben geworden! Ik sport graag buiten onder begeleiding van Esther, die leefstijlcoach en personal trainer is.

Wat ik zo mooi vind aan dit vak? Dat is toch wel het betrokken zijn bij een van de mooiste gebeurtenissen van iemands leven. Het geeft me dan ook veel voldoening om daar zo’n belangrijke rol in te spelen. Binnen de praktijk houd ik mij bezig met de verloskundige spreekuren, het maken van echo’s en ben ik versiekundige. Ook ben ik actief op organisatorisch gebied.

Andere teamleden van Zuiver

Meld je aan bij Zuiver Verloskundigen

Wil je je aanmelden voor een kinderwensconsult, eerste echo, begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraamperiode of kunnen we je helpen met een anticonceptie wens? Bel dan gerust ’s ochtends naar de assistente (0318-255459, optie 3) of meld je hieronder aan. Dan bellen we je zo snel mogelijk (vaak eerstvolgende werkdag) terug.