Geke Beckerman

Verloskundige team Mint

Geen enthousiastere verloskundige dan onze Geke! Geke is opgegroeid in Veenendaal, ging voor haar studie naar Rotterdam en begon daarna in 2019 met werken bij Zuiver Verloskundigen. Even dacht ze dat de Randstad leuker was dan de Veluwe, maar na een kort uitstapje naar Hilversum, woont ze inmiddels samen met haar man Oane weer fijn in Ede.

Geke kan goed luisteren, weet altijd de juiste vragen te stellen, en is er écht voor zowel cliënten als collega’s. Naast verloskundige in team Mint is Geke ook echoscopist en anticonceptie specialist.

Naast haar werk als verloskundige zit Geke allesbehalve stil. Ze maakt al jaren de podcast Zwanger en Zo waar velen van jullie naar luisteren, maakte de online bevalcursus van Future Mom Academy en is momenteel bezig met het schrijven van een boek. In haar vrije tijd is ze graag sportief bezig, maakt ze graag uitstapjes in Friesland en zoekt ze fanatiek naar de leukste AirB&B’s.

Andere teamleden van Zuiver

Meld je aan bij Zuiver Verloskundigen

Wil je je aanmelden voor een kinderwensconsult, eerste echo, begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraamperiode of kunnen we je helpen met een anticonceptie wens? Bel dan gerust ’s ochtends naar de assistente (0318-255459, optie 3) of meld je hieronder aan. Dan bellen we je zo snel mogelijk (vaak eerstvolgende werkdag) terug.