Marije de Groot - Vellinga

Verloskundige in beide teams

Kijk! Dit is Marije. Onze vliegende heldin tussen de twee teams.

In Marije vind je zowel het nuchtere van een Fries (ze is geboren in Sneek, en praat ook vloeiend Fries) als het gezellige van een Limburgse (ze deed haar opleiding in Maastricht). Met haar engelengeduld kan ze in alle rust uren naast je zitten bij een bevalling, maar ook lekker doorpakken als er veel visites gereden moeten worden. Marije zul je zelden horen klagen.

In haar vrije tijd is ze dol op taarten & koekjes bakken (heel vervelend voor ons als collega’s) en is ze graag creatief bezig. Ze grijpt niet graag mis tijdens haar werk, dus Marije haar achterbak ligt vol met verloskundige spullen. Een TENS, een Rebozo doek, een baarkruk – het is dat er net geen bad in haar knalrode Citroen C1’tje past, anders had ze die er ook nog ingepropt.

Je kunt Marije dus in beide teams en op alle spreekuurlocaties tegenkomen. Naast verloskundige is ze zich aan het oriënteren op de opleiding tot lactatiekundige en vindt ze het geven van de groepsconsulten ontzettend gezellig.

 

Andere teamleden van Zuiver

Meld je aan bij Zuiver Verloskundigen

Wil je je aanmelden voor een kinderwensconsult, eerste echo, begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraamperiode of kunnen we je helpen met een anticonceptie wens? Bel dan gerust ’s ochtends naar de assistente (0318-255459, optie 3) of meld je hieronder aan. Dan bellen we je zo snel mogelijk (vaak eerstvolgende werkdag) terug.