Gertrude Geurtsen

Assistente

Wat leuk om alvast kennis te maken! Ik ben Gertrude, getrouwd met Driek en moeder van een bruisend gezin van 5 kinderen, in leeftijd variërend van 10 tot 23 jaar. Een liefdevolle, dynamische uitdaging. Sinds ruim 2 jaar mag ik daarbij ook de eretitel van ‘oma’ dragen. Wat een rijkdom!

Na een aantal jaren bewust fulltime gemoederd te hebben, mag ik me nu praktijkassistente van Zuiver Verloskundigen noemen. Een taak waar ik enorm van geniet en die ik met liefde doe. Hiervoor heb ik 17 jaar in de psychiatrie gewerkt: eerst fulltime en later, toen de bijzondere roeping van moeder op mijn pad kwam, parttime. Ik heb een opleiding HBO-V afgerond en ben daarna een periode in Zuid-Afrika geweest, waar ik werk mocht combineren met enorm veel zien van dit prachtige land.

Nieuw leven is voor mij telkens weer een wonder. Het is het waard om vanaf het prille begin met zorg omringd te worden. Ik vind het een voorrecht om vanuit mijn functie deelgenoot te mogen zijn van deze intense, bijzondere gebeurtenis in jullie leven. Het contact met jou als zwangere en met jullie als aanstaande ouders is voor mij heel belangrijk. Een luisterend oor bieden, uitleg geven, naast jullie staan in vreugdevolle, maar ook moeilijke momenten; dat is wat ik graag doe! Kortom, ik wil er graag met aandacht voor jullie zijn. Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten. Tot ziens!

Andere teamleden van Zuiver

Meld je aan bij Zuiver Verloskundigen

Wil je je aanmelden voor een kinderwensconsult, eerste echo, begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraamperiode of kunnen we je helpen met een anticonceptie wens? Bel dan gerust ’s ochtends naar de assistente (0318-255459, optie 3) of meld je hieronder aan. Dan bellen we je zo snel mogelijk (vaak eerstvolgende werkdag) terug.