Loïs Vermeulen

Verloskundige team Mint

Kijk: dit is Loïs.

Deze leuke collega is een geboren en getogen Edese. Na haar studie in Maastricht kwam ze weer snel terug naar de voor haar zo bekende grond. Sinds 2020 versterkt ze het team van Zuiver Verloskundigen en daar zijn wij maar wat blij mee! Naast verloskundige in team Mint is Loïs ook echoscopist en anticonceptie specialist.

Loïs houdt ontzettend van gezelligheid en humor. Zie je haar op het spreekuur of bij je bevalling? Dan is het zelden saai. De afwisseling in ons vak is haar dan ook op het lijf geschreven. Ze is daarnaast dol op lekker rommelen in huis, met interieur bezig zijn en reizen.

Naast haar werk bij Zuiver is Loïs nauw betrokken bij PaccoNL en kan ze je alles vertellen over deze fijne inbakerdoeken. Wil je er eentje lenen om even te proberen? Trek Loïs dan vooral ook even aan haar mouw.

 

Andere teamleden van Zuiver

Meld je aan bij Zuiver Verloskundigen

Wil je je aanmelden voor een kinderwensconsult, eerste echo, begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraamperiode of kunnen we je helpen met een anticonceptie wens? Bel dan gerust ’s ochtends naar de assistente (0318-255459, optie 3) of meld je hieronder aan. Dan bellen we je zo snel mogelijk (vaak eerstvolgende werkdag) terug.