Heleen Som de Cerff

Verloskundige team Mint

Aangenaam: dit is Heleen.

Deze ervaren verloskundige is voor velen een bekend gezicht. Heleen werkt namelijk al sinds 1995 als verloskundige in Ede. Inmiddels ziet ze de baby’s van toen moeder worden en de moeders van toen oma worden. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Heleen is getrouwd met Wim en samen hebben ze een zoon (Boudewijn) en dochter (Charlotte).

Binnen de praktijk is Heleen onze “echo koningin”. Naast Zuiver werkt ze namelijk ook in FARA verloskundig en prenataal centrum Ede waar ze zowel 13- als 20-weken echo’s maakt. Naast verloskundige en echoscopist is Heleen ook anticonceptie specialist.

In haar vrije tijd is Heleen een echte creatieveling! Ze houdt van bloemen, bakken en en loopt graag een rondje door het bos met de hond. Jullie kunnen haar tegenkomen in Christelijke Gemeente “De Ark” en in Cultura, waar ze regelmatig dwarsfluit speelt. Dus ook buiten haar werk is ze van alle markten thuis. Die veelzijdigheid maakt dat wij als collega’s Heleen graag om advies vragen. Op zoek naar een leuk cadeau? De beste bloemist? Of een gezondheidsvraag? Heleen weet het antwoord!

Heleen:  “Het verwachten en baren van je kindje blijft een uniek moment in je leven en om daar deelgenoot van te mogen zijn, is voor mij nog elke keer een mooie ervaring!”

Andere teamleden van Zuiver

Meld je aan bij Zuiver Verloskundigen

Wil je je aanmelden voor een kinderwensconsult, eerste echo, begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraamperiode of kunnen we je helpen met een anticonceptie wens? Bel dan gerust ’s ochtends naar de assistente (0318-255459, optie 3) of meld je hieronder aan. Dan bellen we je zo snel mogelijk (vaak eerstvolgende werkdag) terug.