Annemarie Scherphof - Bakker

Verloskundige team Puur

Hoi, ik ben Annemarie en sinds 2000 werkzaam als verloskundige. Eerst als waarneemster in Almelo en daarna in Ede. Deze plek beviel zo goed, dat ik er sinds 2001 met veel plezier woon en werk. Als geboren Twentenaar is de Veluwe een heerlijke plek om te wonen en werken. In mijn vrije tijd ben ik actief in mijn kerkelijke gemeente, rijd ik graag een rondje op de racefiets of pak ik af en toe mijn motor.

Verloskunde is een vak dat voortdurend in beweging is. Er gebeurt veel met de aanstaande moeders en vaders en binnen het vak zelf. Zo is de echoscopie een niet meer weg te denken aanvulling hierbinnen. Ik vind het dan ook erg fijn om de ontwikkelingen in de gaten te houden en me te blijven ontwikkelen. Mijn bijzondere aandachtsgebieden zijn: de echoscopie en de uitwendige versie van kinderen in stuitligging. In 2021 heb ik de coachingsopleiding gedaan en ga ik graag in gesprek met cliënten met een coachingsvraag. Veelal zijn dit vragen rond zwanger worden of zijn en zorgen rond de vorige of komende bevalling. Ook het moederschap en de nieuwe ervaringen die daarbij horen kunnen in coching besproken worden.

Andere teamleden van Zuiver

Meld je aan bij Zuiver Verloskundigen

Wil je je aanmelden voor een kinderwensconsult, eerste echo, begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraamperiode of kunnen we je helpen met een anticonceptie wens? Bel dan gerust ’s ochtends naar de assistente (0318-255459, optie 3) of meld je hieronder aan. Dan bellen we je zo snel mogelijk (vaak eerstvolgende werkdag) terug.