Verloskundigenpraktijk Ede (Enka)

Aanstaande ouders op het Enka terrein, jullie zijn van harte welkom bij Zuiver Verloskundigen! Team Mint houdt elke dinsdagochtend spreekuur op Enka. We maken daarbij gebruik van de ruimte van de fysio Zuidereng. Neem gerust plaats in de wachtkamer! De verloskundige van team Mint komt je uit de wachtkamer ophalen. Echo’s worden alleen op de hoofdlocatie in het Beatrixpark gemaakt.

We houden ook spreekuur in Ede Enka, Ede Rietkampen, Bennekom, Wekerom, Harskamp. Woon je in Otterlo of Lunteren? Ook dan kun je bij ons terecht voor verloskundige zorg.

verloskundige-praktijk-ede-enka-zuiver-zuidereng

Fysio Zuidereng, locatie Enkaterrein
Sterkerij 23
6717 XR Ede
Open navigatie

Persoonlijk vertrouwen – Stel je vragen

Nieuw leven is kostbaar. Ieder mens is uniek. Daarom combineren wij eigentijdse, kwalitatief hoogwaardige zorg met persoonlijke aandacht en ruimte voor eigen keuzes. Wat vinden jullie als aanstaande ouders belangrijk? Wat past bij jullie wensen en persoonlijke situatie? Door jullie persoonlijk te leren kennen, laten we het onderlinge vertrouwen groeien, zodat jullie je comfortabel voelen om alles te bespreken. Tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Veiligheid voorop

Ruimte voor eigen wensen

Persoonlijke benadering

Ruime spreekuurtijden, ook 's avonds en op zaterdag

Andere locaties van Zuiver

Meld je aan bij Zuiver Verloskundigen

Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor elke vraag.
Ook als je nog niet bij ons bent aangemeld!