Visie van Zuiver

Veiligheid voorop

In onze praktijk staat veiligheid voorop. Als verloskundigen zijn we er in de eerste plaats om jou te helpen je zwangerschap, bevalling en kraamtijd goed en gezond te laten verlopen. Je kunt dan ook rekenen op verloskundige zorg van hoge kwaliteit. Vanzelfsprekend houden wij ook de ontwikkelingen in ons vakgebied goed bij.

Persoonlijke beleving van jou en je partner

Daarnaast hechten wij veel waarde aan de persoonlijke beleving van jou en je partner. Wij willen graag dat jullie je gezien en gehoord voelen en vrij om alles te bespreken. Wij luisteren zorgvuldig naar jullie wensen en geven je alle keuzevrijheid binnen de grenzen van wat medisch verantwoord is. Alles om ervoor te zorgen dat jullie dit bijzondere avontuur vol vertrouwen aan kunnen gaan.

Groeiend vertrouwen

Nieuw leven is kostbaar. Je wilt op zichzelf en op je verloskundige kunnen vertrouwen. Dat kunnen wij niet afdwingen, maar wel laten groeien. Door de best mogelijke verloskundige zorg te bieden en ons te blijven ontwikkelen binnen ons vakgebied. En door de jullie en jullie omgeving echt te leren kennen en feilloos te weten wat zij nodig heeft om de zwangerschap, bevalling en kraamtijd gezond en ontspannen te laten verlopen.

De ervaring van je leven

Wij voelen ons bevoorrecht om deel uit te maken van een van de meest bijzondere gebeurtenissen in een mensenleven: de geboorte van een kind en daarmee de geboorte van het ouderschap. Het is onze missie om de gezondheid van moeder en kind te bewaken en de aanstaande ouders te begeleiden in hun kinderwens, de zwangerschap, bevalling en het ouderschap. Hiertoe combineren wij eigentijdse, kwalitatief hoogwaardige zorg met persoonlijke aandacht en ruimte voor eigen keuzes binnen de grenzen van wat medisch verantwoord is. Met als resultaat: een bijzondere ervaring waar onze cliënten de rest van hun leven met een goed gevoel op terugkijken.