Anticonceptie consult

Als verloskundigen kunnen we je veel vertellen over een kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Maar wist je dat je ook voor anticonceptie in Ede bij ons terecht kunt? Voor als je nog (even) niet of niet meer zwanger wilt worden. Of je cliënt van ons bent of niet, je bent van harte welkom voor een anticonceptieconsult en het plaatsen en verwijderen van een spiraaltje.

Plan jouw anticonceptiegesprek in: stuur een bericht | bel 0318 – 255459

Soorten anticonceptie

De pil, het spiraaltje, de implanon, de anticonceptiepleister... Er zijn veel verschillende soorten anticonceptie beschikbaar. Middelen met of zonder hormonen, middelen waar je elke dag aan moet denken of die jaren kunnen blijven zitten. Welke anticonceptie past het beste bij jouw wensen en medische voorgeschiedenis? Daarover gaan we graag met je in gesprek. In de praktijk of telefonisch, net wat jij fijn vindt.

Alvast meer weten over de verschillende soorten anticonceptie? Op anticonceptie.nl vind je alle informatie, waaronder over mogelijke bijwerkingen. Of luister eens naar de podcast ‘Zwanger & Zo’. Heb je nog een vraag, bel of mail ons dan gerust!

Tarieven

De kosten van een anticonceptieconsult, kinderwensconsult en het plaatsen/verwijderen van een spiraaltje door een verloskundige worden meestal vergoed door de zorgverzekeraars. Omdat dit kan verschillen, adviseren we je dit te controleren bij jouw verzekering. Onze tarieven* zijn als volgt:

*In deze tarieven is de prijs van de betreffende anticonceptie niet meegerekend.

Let op: indien een afspraak niet binnen 24 wordt afgezegd of niet wordt nagekomen, zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag te factureren. Dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Afspraak maken?

Heb je interesse in anticonceptie bij Zuiver Verloskundigen? Vul het formulier hieronder in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.