Marije Vellinga

Verloskundige team Mint

Hoi! Mijn naam is Marije Vellinga en stel me graag even voor. Van oorsprong kom ik niet uit Ede, ik ben geboren & getogen Friezin maar al een heel tijd woonachtig in Ede. Na mijn afstuderen ben ik gestart met werken in deze regio. Vanaf oktober 2022 mag ik deel uitmaken van Zuiver verloskundigen in team Mint. Heel bijzonder om in je eigen woonplaats voor nieuwe (aanstaande) gezinnen te mogen zorgen.

Het wonderlijke aan de verloskunde blijf ik toch vinden dat er zich in zo’n korte tijd een heel mensje ontwikkelt. Ik vind het geweldig om te zien hoe de (aanstaande) ouders zich transformeren tot een gezin. Bijzonder om daar een klein deel van uit te mogen maken.

Nog iets kort over mezelf buiten de verloskunde om; In mijn vrije tijd ben ik het liefst in de keuken te vinden om een taart te bakken. Als ik daar niet ben, mag ik in mijn vrije tijd graag schaatsen (Fries hè!) of in de natuur wandelen. Binnen de verloskunde heb ik nog heel veel dromen & doelen die ik wil bereiken, buiten de verloskunde is mijn droom om ooit nog eens bij Janny & Robért in de Heel Holland Bakt tent te staan!

Ik hoop jullie allemaal snel te mogen ontmoeten!

Lieve groeten, Marije

terug naar overzicht