Online fysiotherapie

Zwanger zijn is al spannend genoeg, laat staan in de onzekere tijden waarin we ons nu bevinden. Het team van Fysiotherapie Ede heeft daarom een aantal handige video’s met oefeningen voor zwangeren online beschikbaar gemaakt.

Zo kun jij tijdens en na je zwangerschap in beweging blijven, ook nu je niet fysiek in de fysiotherapiepraktijk terecht kunt vanwege het coronavirus. Bekijk de video’s en blijf thuis fit.

Armoefeningen

 

Beenoefeningen

 

Rompoefeningen

 

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact op met Fysiotherapie Ede via info@fysiotherapie-ede.nl of 0318 614863 (elke werkdag van 9:00 – 11:00). Voor verloskundige vragen kun je uiteraard bij ons terecht.

Zwanger en fit blijven

Ook tijdens en nadat je zwanger bent is het fijn om in beweging te blijven. Dat kan soms lastig zijn: er verandert van alles in je lichaam tijdens de zwangerschap en er kunnen zelfs klachten ontstaan.

Gelukkig zijn er gespecialiseerde fysiotherapeuten om je daarbij te ondersteunen. De specialisten bij Fysiotherapie Ede helpen jou fit te blijven en je prettig te voelen als je zwanger bent. Ook – juist – nu in deze spannende periode.

Fysiotherapie Ede is overigens in hetzelfde pand gevestigd als onze hoofdlocatie. Mocht jij als cliënt van Zuiver fysiotherapie tijdens je zwangerschap fysiotherapie nodig hebben, dan heb je deze hulp gewoon op dezelfde plek.