Verloskundigenpraktijk Ede (Kernhem)

Aanstaande ouders in Kernhem of Veldhuizen, jullie zijn van harte welkom bij Zuiver Verloskundigen! Team Puur houdt elke donderdagmiddag spreekuur in het Kernhuis. We maken daarbij gebruik van een ruimte op de begane grond. Neem gerust plaats in de wachtkamer! De verloskundige van team Puur komt je uit de wachtkamer ophalen. Echo’s worden alleen op de hoofdlocatie in het Beatrixpark gemaakt.

We houden ook spreekuur in Ede Enka, Ede Rietkampen, Bennekom, Wekerom, Harskamp. Woon je in Otterlo of Lunteren? Ook dan kun je bij ons terecht voor verloskundige zorg.

Kernhuis

Het Kernhuis
Parkrand 60
6714GN Ede

Persoonlijk vertrouwen – Stel je vragen

Nieuw leven is kostbaar. Ieder mens is uniek. Daarom combineren wij eigentijdse, kwalitatief hoogwaardige zorg met persoonlijke aandacht en ruimte voor eigen keuzes. Wat vinden jullie als aanstaande ouders belangrijk? Wat past bij jullie wensen en persoonlijke situatie? Door jullie persoonlijk te leren kennen, laten we het onderlinge vertrouwen groeien, zodat jullie je comfortabel voelen om alles te bespreken. Tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Veiligheid voorop

Ruimte voor eigen wensen

Persoonlijke benadering

Ruime spreekuurtijden, ook 's avonds en op zaterdag

Andere locaties van Zuiver

Meld je aan bij Zuiver Verloskundigen

Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor elke vraag.
Ook als je nog niet bij ons bent aangemeld!