Sinds een aantal maanden is ons team uitgebreid met verloskundige in opleiding Eva en assistentes Heidi en Gertrude. Wij zijn enorm blij met deze versterking en stellen onze nieuwe collega’s graag aan je voor.

Verloskundige in opleiding Eva

Eva, vierdejaars student verloskunde, is eind mei begonnen aan haar afstudeerstage bij Zuiver. Ze onderging meteen haar vuurdoop: na ’s ochtends tijdens haar eerste spreekuur kennis te hebben gemaakt met een aantal hoogzwangere cliënten, mocht ze diezelfde middag al een van hen begeleiden bij de bevalling!

Eva: “Als verloskundige in opleiding heb ik aandacht voor de gezondheid van moeder en kind, maar ook voor de persoonlijke wensen en situatie van de zwangere en haar partner.”

Assistentes Heidi en Gertrude

Onze nieuwe assistentes Heidi en Gertrude zijn in een spannende periode bij ons gekomen. Ze zijn namelijk gelijktijdig met de aanvang van de coronamaatregelen begonnen bij Zuiver. Stressbestendig zijn ze dus absoluut!

Gertrude: “Nieuw leven is voor mij telkens weer een wonder. Het is het waard om vanaf het prille begin met zorg omringd te worden. Ik vind het een voorrecht om deelgenoot te zijn van deze intense, bijzondere gebeurtenis in jullie leven.”

Heidi: “Ik hoop dat mijn ervaring als kraamverzorgende bij gezinnen thuis van pas gaat komen bij mijn nieuwe uitdaging hier bij Zuiver, waar ik super veel zin in heb.”

Eva zal de komende tijd aanwezig zijn tijdens spreekuren, kraamvisites en bevallingen. Samen met Marjanne staan Heidi en Gertrude jullie te woord tijdens het telefonisch spreekuur. Zij kijken ernaar uit te delen in jullie bijzondere momenten!