Eén van de belangrijkste elementen van goede verloskundige zorg, vinden wij persoonlijke aandacht. Daarom hebben we besloten om onze zes verloskundigen te verdelen over twee teams: Zuiver Mint & Zuiver Puur. Gewoon dezelfde praktijk en jouw vertrouwde verloskundigen, maar dan nóg persoonlijker dan je al van ons gewend bent.

Een nog veiliger gevoel

Bij Zuiver vinden we het heel belangrijk dat jij een veilig gevoel hebt tijdens de ervaring van je leven. Daarom bieden we de best mogelijke verloskundige zorg en luisteren we echt naar jullie wensen. Zodat jullie dit bijzondere avontuur vol vertrouwen aan kunnen gaan. En er de rest van jullie leven met een goed gevoel op terugkijken.

Dat kan nog beter op een kleinere schaal. Twee teams van drie, in plaats van één van zes. Waarin we nog meer persoonlijke aandacht kunnen geven aan jou, je partner en jullie baby. Waarin jij ons leert kennen en wij jou. Voor een nog veiliger gevoel!

Mint & Puur: een nieuw begin

Nieuw leven is kostbaar, ieder mens uniek. Daar staat de naam Zuiver Verloskundigen voor. Onze nieuwe teamnamen sluiten daarbij aan. Mint & Puur doen denken aan een nieuw begin, helderheid, groei en vertrouwen. Net als Zuiver.

Behalve dat we nog persoonlijker te werk kunnen gaan, verandert er niets aan onze dienstverlening. Je wordt - op basis van je woonadres, voorgaande begeleiding en/of persoonlijke voorkeur - ingedeeld in een van de twee teams:

  • Zuiver Mint (Bennekom en Ede): Heleen, Mirjam, Geke
  • Zuiver Puur (Wekerom, Otterlo, Harskamp en Ede): Annemarie, Germa, Loïs

Heb je ergens vragen over of wil je alvast kennismaken met jouw team? Neem gerust contact met ons op.

contact aanmelden bij zuiver