Heleen Som de Cerff

Verloskundige team Mint

Ik ben Heleen en opgegroeid in het waterrijke Zuid-Holland. Na mijn middelbare school begon ik aan de verloskundeopleiding. In 1995 ben ik afgestudeerd en sindsdien werk ik met veel plezier in Ede. Inmiddels zie ik de baby’s van toen moeder worden en de moeders van toen oma worden. Dit geeft een vertrouwd gevoel. Mijn man Wim, onze zoon, dochter en ik vind je het meest in onze ‘achtertuin’ de Veluwse natuur. Ben ik niet buiten, dan geniet ik van een mooi boek en het maken van muziek.

Sinds 2008 ben ik ook bevoegd om de 20 weken echo’s te verrichten. Een dag in de week werk ik bij FARA verloskundig en prenataal centrum Ede waar ik deze echo’s maak. Een boeiende combinatie, met als kroon op mijn werk erbij te mogen zijn op het moment dat ouders hun baby verwelkomen. 

Ik hoop nog lange tijd jullie steun en toeverlaat te zijn in een heel bijzondere periode van jullie leven. “Het verwachten en baren van je kindje blijft een uniek moment in je leven en om daar deelgenoot van te mogen zijn, is voor mij nog elke keer een mooie ervaring!”

terug naar overzicht