Loïs Vermeulen

Verloskundige

Hoi! Ik ben Loïs. Na 4 jaar in Maastricht te hebben gestudeerd, ben ik sinds juni 2020 zelfstandig verloskundige. Ik werk als waarneemster voor Zuiver Verloskundigen en vul daarbij het zwangerschapsverlof van Mirjam op. Super leuk om in Ede, waar ik geboren en opgegroeid ben, aan het werk te zijn! Ik kom uit een gezin met 3 kinderen, waarvan mijn jongste broertje gehaald is door collega Heleen. Hoe bijzonder is dat?

Geen dag als verloskundige is hetzelfde. Dit is precies wat het beroep zo leuk maakt. Van de eerste keer contact tijdens de intake, tot geboorte van de baby en het daarna het verloop van de kraamtijd. Ik vind het mooi om jullie te begeleiden op de manier waarop dit voor jullie het meest prettig is. Hier haal ik veel voldoening uit. Open communicatie speelt daarbij een belangrijke rol voor mij.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om bezig te zijn met gezonde voeding, maar ook met een lekker avondje eten maak je mij blij. Ik ben een gezelligheidsdier en ga daarom graag op pad met mijn vriend, familie of vriendinnen.

terug naar overzicht